مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت اینستاگرامی

سلام. یک نفر با اکانت فیک در اینستاگرام پیام داد و نوشته بودید شوگر میشی؟ من هم فحش دادم و بلاک کردم و این که اکانتش رو دیلیت زد. آیا من میتونم به خاطر حرفش ازش شکایت کنم؟ آیا ممکن هست به خاطر فحاشی از من شکایت کنه؟

پاسخ ها :

مزاحمت اکانت فیک اینستاگرام فحاشی در اینستاگرام مزاحمت با پیج فیک اینستاگرام مزاحمت اینستاگرام اینستاگرام فحاشی