مشاوره حقوقی رایگان - متهم به خرید مال مسروقه

با سلام
بنده موتور سازم از شخصی ناشناس که به مغازم رجوع کرد موتوری به صورت مزایده ای و بدون پلاک با وضعیت اوراقی به قیمت روز خریدم نصف پولو دادم قرار شد عصر برگه مزایده شو بیاره بقیه پولو بگیره قولنامه دستی نوشتیم و دو نفر شاهد هم امضا کردن رفت عصر که اومد گفت برگشو پیدا نکردم بیا تا خونه و مغازمو بهت نشون بدم بقیه پولو بده هر وقت پیدا کردم برات میارم رفتم آدرسشو یاد گرفتم و بقیه پولو بهش دادم چند بار مراجعه کردم هی امروز و فردا کرد تا اینکه پدرش اومد گفت موتور سرقتیه وقتی تحقیق کردم دیدم راست میگه منم موتور دادم به پدرش و رسید و امضا گرفتم در حضور شاهد اونم موتورو داد به کلانتری وکلانتری هم به صاحب اصلیش داد صاحبشم الان رضایت داده حالا دادگاه برام احضاریه داده رفتم ماجرا رو گفتم قاضی متهمم کرد به خرید مال مسروقه و هیچکدام از مدارکمو قبول نکرد فعلا هم با فیش حقوقی آزادم
ضمنا هیچگونه سابقه ای هم ندارم
و مدرک لیسانس دارم
و متوجه شدم که شخصی که موتورو به من فروخته فردی سابقه دار با کارت ملی جعلی به نام کسی دیگه و با امضای خودش پای قولنامه موتورو به من فروخته
ببخشید که طولانی شد
حالا میخواستم ببینم نتیجه دادگاه چی میشه آیا برام سابقه درست میشه آیا زندانی داره؟؟؟
برای اثبات بی اطلاع بودنم چی کنم
تو رو خدا کمکم کنید؟ خیلی نگرانم

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

درود بر شما
شما حتما از وکیل جهت دفاع در صورتیکه نتوانستید وکیل بگیرید حداقل با مشاوره وکیل لایحه تنظیم کنید شما چون سو نیت نداشته‌اید