مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اداره کار

سلام وقت بخیر بنده امریه بودم و نیمه وقت یه جایی کار میکردم حدود 10ماه
الان یک سال و نیم از کار کردنم میگذره اونجا و هیچ گونه حقوق و بیمه ای به من پرداخت نشده رفتم شکایت کردم صاحب کار گفتم تا یه ماهه دیگه پولتو میدم برو رضایت بده و چون واسطه ما خیلی ادم معتبری بود بنده رضایت دادم همچنین واسه اینکه شکایت بیمه هم نکنم متنی دال بر اینکه هیچ گونه رابطه کار و کارگری بین من و صاحب کارم نبوده امضا کردم حالا میترسم صاحب کارم بره به استناد اون برگه که امضا کردم ازم شکایت کنه که من هیچ رابطه کاری با ایشون نداشتم و ازش شکایت کردم و یه جوری اعاده حیثیت بکنه این امکانش هست ؟ ممنون میشم زودتر از نگرانی درم بیارید

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

بلی امکان پذیر است
لطفا قبل از اقدام مشورت نمایید و نگذارید کارد به استخوان برسد