مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و بیمه

بنده 12 ساله در یک موسسه کار میکنم فقط یکی دوسال قرارداد داشتیم ولی بعد از آن قرارداد نداشتیم و کار میکردیم از سال 1400 ریاست تغییر کرد و یک نیروی جدید آورد و حق بیمه بنده را نصف واریز کرد و نصف حقوق بر مبنای حقوق سال 99 پرداخت کرد هیچگونه دفتر حضور غیاب یا دستگاه حضور غیاب نیست و اعلام میکنه شما نصف اومدین و من اعلام کردم این رواله جدید در صورتی که نه شفاها و نه کتبا اعلام نشده در حال حاضر برای دریافت حقوق و حق بیمه کامل چکار باید بکنم با توجه به نداشتن قرارداد و اینکه میتونن منو اخراج کنن و فرد جدید را جایگزین کنن؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید در هیات
تشخیص اداره کار ، شکایت نمایید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه نمایید ولی شما باید با اسناد و مدارک اثبات نمایید که 12 سال در آن شرکت مشغول به کار بوده اید و ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد