مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه اجباری منزل

سلام خدا قوت
بنده اول سال 97قراردادی رو تا پایان سال با صاحبخونم تنظیم کردم ولی یک ماهی میشه که صاحبخونه خونه رو فروخته و صاحبخونه جدید میگه که ما باید خونه رو تخلیه بکنیم، میخواستم بدونم حق با اوناس و ما باید تخلیه کنیم یا خیر میتونیم تا پایان سال و اتمام قرارداد تو این خونه ساکن باشیم؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. شما می‌توانید تا آخر قرارداد در منزل سکونت داشته باشید و خریدار در صورت عدم اطلاع از اینکه ملک مستاجر دارد می‌تواند اقدامات قانونی را علیه فروشنده انجام داد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر شماتاپایان مدت اجاره لازم نیست که خانه را تخلیه کنید