مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

سلام خسته نباشین. ببخشید بنده مهریه ام رو اجرا گذاشتم همسرم دوبار اعسار دادن هردوبار از تجدیدنظر رد شد. چون استطاعت داشتن بار سوم اعسار دادن. و قاضی تقسیط رو قبول کرد به پنج سکه پیش پرداخت و هرسه ماه یک سکه. و ایشان خانه خریدن با وام. و بنده خواستم خانه رو توقیف کنم گفتن که جزو مستثنیاته و نمیشه. و بنده به رای اعتراض کردم الان تجدیدنظر جوابش آمده و دوباره همون تقسیط رو قبول کردن. و داخل رای نوشتن که میشه با فرض اینکه خانه رو از توقیف درآورد و مهریه رو دریافت کرد. ولی همون رای قبلی تقسیط صادر شده. من الان باید چه اقدامی انجام بدم. و اینکه ایشان میتونن همون پنج تا پیش پرداخت رو هم تعدیل کنن؟ ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه اموالی به غیر از همان منزل مسکونی نداشته باشند تقسیط صحیح است.
پیش قسط میبایست پرداخت شود و در صورت عدم پرداخت پیش قسط جلب ایشان صادر خواهد شد

پرسشگر :

سلام وخسته نباشین.خیلی ممنون ازراهنماییتون.ببخشیددرصورت عدم پرداخت پیش قسط مهریه که حکم جلب صادرشدوهمسرم بازداشت شدمیتوانددوباره دربازداشت برای همان پیش قسط دادخواست اعساردهد؟وآیاقبول میشودهمچین دادخواستی؟یابایدیکجاپیش قسط راپرداخت کند؟

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

سلام مجدد اگر اعسار مطلق داشته باشد پیش قسط نیز امکان دارد تقسیط شود

پرسشگر :

سلام.روزتون بخیر.متشکرم ازپاسختون.ببخشیدمنظورازاعسارمطلق چیه.واینکه معمولاوکلامیگن پیش قسط اولیه که همان پنج سکه است بایدپرداخت شود.وتعدیل ندارد.ومابقی سکه هاکه هرسه ماه یک عدداست تعدیل دارد.حال همسرم کارمندبانک هست بااین حال این قضیه شامل ایشان میشودکه پیش قسط روبرای ایشان تعدیل کنن.سپاسگذارم ازراهنماییتون.

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

سلام دوباره کارمند بانک باشن خیر. پیش قسط رو باید حتما پرداخت کنن