مشاوره حقوقی رایگان - مراجعه دادورز-مهلت ٤٨ ساعته به مستاجر

در روزی كه به موجر جهت تخليه وقت دادورز داده شده بود، به پيشنهاد دادورز به مستاجر كه در محل مورد اجازه حضور نداشت به صورت تلفنی مهلت ٤٨ ساعته داده شد و صورت جلسه مربوطه تنظيم شده توسط دادورز كه به امضاء موجر رسيده، به فرزند مستاجر داده شد. سوالات:
١- در صورت عدم تخليه در مهلت ٤٨ ساعته، تكليف موجر چيست؟ آيا بايست مجددا درخواست وقت دادورز كند؟
٢- دادن مهلت ٤٨ ساعته فوق به ضرر موجر نخواهد شد؟
٣- جهت اجرای حكم، هماهنگی كلانتری با خود موجر است؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که موجر مهلت داد مشکل خاصی پیش نمی آید. فقط دادورز باید یک وقت دیگر مقرر کند.