مشاوره حقوقی رایگان - ضوابط بالکن

با سلام
اینجانب یک باب ساختمان دارم که ضلع غربی مجاور با همسایه مورب هست. در حریم پیاده رو عمود بر خیابان 20 متری اکه ای بالکن سر پوشیده دارم. همسایه معترض شده مبنی بر اینکه بالکن شما در حریم ساختمان من می باشد. در حالی که بالکن بنده عمود بر خیابان است. لطفا بفرمایید و نظر شما در این رابطه چیست.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام موضوع در صلاحیت نظام مهندسی شهرداری است وخارج از صلاحیت وکلا است موفق باشید