مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

ببخشید جدیدا از من شکایت ای شده مبنی بر اینکه بنده با تماس تلفنی به شخصی توهین تهدید و به مقدسات کشور و نظام توهین کردم. در حالی که همچین چیزی نبوده بنده با ایشان تماس گرفتم بخاطر طرح شکایت که قبلا داشتن از برادرم بخاطر دیه و من اون روز فقط با ایشان تماس گرفتم که بگم مبلغ دیه رو بحساب دادگاه ریختم و میتونه بره بگیره پول رو حالا یکم با لحن تند گفتم اما اینکه تهدید و توهین به نظام یک اتهام کاملا بیجا از طرف ایشون هست که طرح شده میخواستم بدونم چطور میتونم بابته این اتهام که به بنده زدن اعاده حیثیت کنم و در کل حکم کسی که همچین افترا به کسی بزنه و نتونه ثابت کنه چی میتونه باشه.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اگر شخصی در مقام احقاق حق و رفع ظلم اقدام به شکایت از شخصی کند و امری را صریحا به مشتکی عنه نسبت دهد ولیکن نتواند اثبات کند به عنوان مفتری قابل تعقیب نخواهد بود چرا که رکن معنوی اتهام افترا را نداشته و از طرفی حق هر شخصی است که از طریق محاکم دادگستری نسبت به تظلم خواهی اقدام نماید , بسیاری از پرونده ها به جهت عدم کفایت ادله منتهی به قرار منع تعقیب میشوند که این قرار دلالتی بر مجرم بودن شخص شاکی نمی تواند داشته باشد.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام در دعوی افترا باید بتوانید سونیت مفتری را ثابت کنید