مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

آیا بعد از محکوم شدن زن به تمکین از او خسارت و حق الوکاله وکیل زوج را از خانم میگیرند؟؟؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

اگر من اثبات کنم ک شوهرم من رو از منزل خودش بیرون کرده آیا اثری دارد..

پرسشگر :

با تشکر از راهنمایی های شما!من تا چند روز دیگر دادگاه تمکین دارم و همسرم دادخواست تمکین داده اند و من میتوانم با حضور شاهدانم این را ثابت کنم ک همسرم مرا از خانه مشترکمان اخراج کردند !ولی آیا تاثیری در الزام ب تمکین دارد یعنی همچنان شوهرم میتوانند تقاضای تمکین بخواهند؟و هم چنین تاثیر در هزینه ی دادرسی شوهرم ک فرمودید بر عهده ی من است دارد؟؟؟؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر در دادخواست ذکر شده باشد،بلی.یاالله