مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال تقسیم نامه عادی

باسلام و عرض ادب خدمت شما سوال یه داشتم لطفا راهنمایی کنید زنی از کار افتاده و بیسواد هستم 86ساله و مریض از ارث پدری یک قطعه زمین بمن دادند که پسرم با فریب و دروغ بمن گفت زمین را با خانه ای معاوضه کردم مدارک را بدون اطلاع و اجازه از کمدم برداشته و از روی کروکی به 3 قسمت تقسیم کردن و یک قسمت ان را بنامه خودش کرده کروکی را بمن نشان داد گفت نقشه است مهندس گفته باید امضا کنه من هم امضا کردم کروکی را حالا متوجه شدم پی فروش ان است حالا میخوام شکایت کنم به چه اتهامی شکایت کنم بنظر شما از چه راهی وارد شوم البته مرا راهنمایی تقدیر و تشکر

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

شکایت فروش مال غیر و دادخواست اعلام ابطال معاملات صورت گرفته