مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

سلام اسم دخترمو نسا گذاشتم میخوام عوضش کنم مورد تمسخر قرار گرفته عنبرنسا میگن دادگاه دادخواست دادم تغییر اسم نسا به پرنیا ولی رای ندادن و یه فرصت اعتراض دادن میخواسم ببینم اگه ایندفعه بگم زهرا یا یاسمین زهرا تغییرش بدین رایش عوض میشه ممنون توروخدا کمکم کنید.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
با توجه به تغییر اسم به اسم مقدسات احتمال پذیرش اعتراض شما بسیار زیاد است .

پرسشگر :

خانوم جمالی عزیز دست شمادردنکنه فقط من اسم یاسمین زهرا رو دوس دارم ب نظرتون بازهرای خالی تفاوت میکنه تو رای دادگاه باتشکر

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اسامی مذهبی اعلام کنید