مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ی پول و کادو

به مدت 4سال با خانم مطلقه ای دوست بودم و خودم هم جدا شدم، در این مدت 4سال حدود 100میلیون پول نقد به کارت واریز کرده ام پرینت موجود است و یک اتومبیل نیز که مدارک خرید ان موجود است بنام ایشان زدم و طلا و تلویزیون و.... در این مدت از من گرفت و بعد 4سال که کسب و کارم خراب شد بعلت کرونا و سرقتی که از محل کارم شد و شرایطم بد شد با بهانه مدام به پایان رابطه اصرار دارد وقتی طلب پولها و هدایا را نمودم که فاکتور و پرینت موجود میباشد تماما ایشان فرمودند هرکاری میخواهی بکن نمیدم،، همه چیز با مدارک مستند آیا با توجه به رابطه ی دوستی بازگشت پول و هدایا امکان پذیر است ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

یک وکیل

هیچ کدام قابل مطالبه نیست چون دلیلی نداشته شما بدون جهت به حساب یک خانم که مشخص نیست محرم شما بوده یا نه پول واریز کرده باشید. کلیه هدایایی که در آن تصرف شده نیز قابل استرداد نیست.