مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه نکردن مستاجر در وقت تعیین شده

من یک خونه خریدم که یک ماه توش مستاجر بود و یازده ماه از قراردادش مانده بود طی تلفنی که بنگاه بهش زد گفت با همون قرارداد میشینم یعنی خونه به اسم منه ولی اجاره نامه به اسم صاحب قبلی ملکه حالا وقت اجاره تموم شده و تخلیه نمیکنه من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
با در دست داشتن قرارداد اجاره و مبایعه نامه تنظیمی بین خود و موجر نسبت به طرح دادخواست دستور تخلیه اقدام کنید .

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. با مستنداتی از جمله مبایعه نامه و اجاره نامه و... به شورای حل اختلاف مراجعه و دستور تخلیه درخواست کنید.