مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

سلام روز بخیر... ببخشید سوال داشتم خدمت تون در رابطه با عدم پرداخت شارژ ماهیانه توسط مالک در آپارتمان... متاسفانه یکی از ساکنین به بهانه عدم حضور همیشگی در ساختمان از پرداخت شارژ ماهیانه خودداری میکنن و هیچ گونه پرداختی به صندوق ساختمان ندارن و چندین مرحله اخطار کتبی گرفتن. و اظهارنامه هم براشون صادر کردیم اما همچنان توجه ای ندارن خواستم بدونم برای شکایت از ایشون باید به دادگستری مراجعه کنیم ابتدا یا شورا حل اختلاف برای طرح شکایت از ایشون ؟؟؟؟؟و اگه ایشون در این حین قصد فروش واحد داشته باشن آیا میتوان به شکلی بدهی رو دریافت کرد؟؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
پس از ارسال اظهارنامه نسبت به قطع خدمات مشترک نسبت به واحد متخلف میتوانید اقدام کنید .
در صورتی که قصد فروش داشته باشند , در زمان تنظیم سند رسمی مکلف به ارائه گواهی هیئت مدیره مبنی بر عدم وجود بدهی می باشند.