مشاوره حقوقی رایگان - پدرم با ازدواجم مخالف میکنه

سلام من دختری 20ساله میخوام با پسری 28ساله ازدواج کنم 5ساله با همیم و پدر راضی به این ازدواج نیس بارها به خواستگاری اومد پسره هیچ مشکلی نداره کار همه چی داره ولی راضی نمیشه پدرم ما از طریق دادگاه اقدام کردیم و شکایت هم کردیم میخواستم بدونم مراحل دادگاه چطوریه چند جلسه باید بریم ؟ ایا میتونم بدون اجازه پدرم از قاضی اجازه بگیرم ؟؟ لطفا جواب سوالامو بدین ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

دادگاه به این راحتی اجازه ازدواج را نمی دهد مگر اینکه دلیل مخالفت پدر شما واهی و اهلیت خواستگار و شرایط قانونی آن احراز بشود.