مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر سند

یک واحد آپارتمانی بنام پدر و مادرم خریدیم. مدت زیادی تاخیر تحویل داشت تا با حضور سازندگان و خریداران صورتجلسه ای تنظیم گردید و مقرر گردید در قبال تاخیر در تحویل فلان مقدار جریمه و در صورت تاخیر در تنظیم سند فلان مبلغ جریمه به ازای هرماه به هر واحد پرداخت شود. هنگام تحویل واحد به پدر اینجانب در نبود اینجانب صورتجلسه تحویل واحد تنظیم و به امضا پدر 82 ساله و مریضم رسانده و بدون اطلاع پدرم در قسمتی از صورتجلسه کلیه صورتجلسات قبلی و جرایم را اعلام ابطال نموده است. سوال اینست: آیا امضا شخص 82 سال و بیمار عصبی پارکینسون از اهلیت قانونی برخوردارست؟ آیا به فرض صحت این صورتجلسه، مفاد آن مشمول یک دوم سهم ملک که متعلق به مادرم است میباشد؟ پدرم فوت نموده و آیا وراث میتوانند نسبت به مطالبه خسارات ناشی از تاخیر در تحویل آپارتمان و تاخیر تنظیم سند اقدام نمایند؟ چگونه؟ ممنونم

پاسخ ها :

موسي  رضائي

موسي رضائي :

سلام پدر شما علی رغم کهولت سن اهلیت قانونی داشتند واگر مدعی غیر از آن هستید باید ضمن دادخواست اثبات حجر ایشون رو ثابت کنید واز تاریخ صدور حکم حجر به بعد قرارداد یا صورتجلسه ها باطل میشه ودر هر حال مادرتون سهم الارث خودشون رو میبرندوشما هم در صورت اثبات حجر به تاریخ قبل از صورتجلسه میتونید مطالبه کلیه خسارات رو بکنید