مشاوره حقوقی رایگان - شروع اقساط اعسار

سلام
بنده زندانی هستم. از یک پرونده بعد از دو سال حبس اعسار گرفتم با مبلغی پیش پرداخت و شروع اقساط یک ماه پس از آزادی و ضمن پرداخت پیش پرداخت از این پرونده آزاد شدم ولی به دلیل پرونده مالی دیگری زندانی هستم. الان اجرای احکام با درخواست خواهان به دلیل عدم پرداخت اقساط مجدد نامه زندان و حکم جلب داده. تفسیر اجرای احکام از رای صادره صرفا آزادی از پرونده موصوف می باشد نه آزادی از زندان. در صورتیکه در متن رای به وضوح آزادی از زندان قید شده است. ضمنا بنده در دو پرونده دیگر هم معسر شناخته شدم که اقساط پس از آزادی تعیین شده ولی به خاطر این پرونده ها حتی یک روز زندان نبوده ام. پس شروع اقساط آنها از چه تاریخی است؟ و قاضی اجرای احکام نیز جواب قانع کننده ای نداشتن برای این سوال من؟ لطفا راهنمایی کنید چکار کنم.
اگر برداشت قاضی اجرای احکام و صدور حکم جلب و زندان اشتباه است چه راهی دارم؟
ممنونم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به جهت اینکه فلسفه توانایی پرداخت اقساط است زمان ازادی کامل است