مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت

سلام و خسته نباشید من سال 94 در حین رزمایش سپاه که سرباز بودم دوستم با اسلحه که فشنگش بایستی مشکی می بو د با سهل انگاری اسلحه خانه فشنگ جنگی بود با شعله پوش شلیک که گلوله رفته زانوی راستم همراه با ترکش های شعله پوش به هر دو پام کلا پایم طبق گزارش پزشک قانونی 70 درصد کارایی از دست داده که سرباز مقصر شناخته شده و با رای دادسرا نظامی باید دیه پرداخت کند به نظرم باید سپاه دیه پرداخت کند نه سرباز بد بخت که چیزی هم نداره و در آخر عرایضم به من از کار افتادگی بند ج زده و حقوق بگیر شدم جانبازی هم به بنده تعلق می گیره چون محل خدمتم زد زیر حرفش چون طبق قانون کسانی که برای آمادگی و جنگ با دشمنان و اشرار آموزش نظامی می بینند حکم میدان جنگ را دارد و جانباز محسوب می شوند.
از شما ممنون که مرا راهنمایی می کنید. اراتمندم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام بله می تونید از سپاه هم شکایت کنید یا علیهش دادخواست بدهید. و جانبازی هم تعلق میگیره

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،جانبازی ندارید،معلولیت خدمتی است مستمری تعلق میگیردزیراجانبازی درمقابله بااشرار،جنگ وامثال آن میباشد