مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

با سلام بنده هفته پیش در اتوبان با خودروی پراید مدل 85 تصادف کردم و خودم به پلیس راهور در صحنه اعلام کردم مقصر هستم. بصورت توافقی قبول کردم خودرویی مشابه خودروی طرف مقابل تهیه کنم و اون خودروی اسیب دیده را بردارم . بعد از یک هفته به توافق نرسیدیم چون هرچه خودرو پیدا کردم قبول نکرد. گفتم از راه قانون پیگیری کن . الان سوالم اینه که بعد از تعیین خسارت و پرداخت از جانب من و بخشی هم از بیمه میتونه برای بیکار شدنش هزینه ای مطالبه کنه؟ گویا راننده راننده اسنپ بوده
چون من قبول کردم براش ماشین تهیه کنم خودش سنگ انداخت و اذیت کرد.
اگر بله چه میزان این هزینه تعیین میشه
ممنون از پاسخ گویی

پاسخ ها :

فاطمه محمدی

فاطمه محمدی :

سلام اصولا این نوع خسارت قابل وصول نیست اما در صورت ارایه مدارک و تقصیر شما امکان وصول را هم دارد