مشاوره حقوقی رایگان - دروغ گفتن نامزدم

باسلام مجدد خدمت سروران بنده بعد از اینکه از دادگاه تجدید نظر حکم قطعی پرداخت یکجای مهریه صادر شد بعد از چند روز حکم جلب ایشونو گرفتم و زندان رفتن و از زندان تقاضای تقسیط دادند و در دادگاه بدون اینکه شاهدی بیاد خودش قسم یاد کرد به کلام الله که من ندارم و الان رای بر ده سکه هرسه ماه یک دونه بده درحالی که وضع مالی خوبی داره و من نتونستم ثابت کنم چون اینجا هیچ چیزی سرجایش نیست الان دوباره به همون رای اعتراض داده من چکار کنم شما رو به خدای یکتا قسم میدم پدرم ناراحتی قلبی داره و خودمون هم مستاجر و فقیریم چه باید بکنم به دادم برسید

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام اگر مالی دارد توقیف کنید حقوقی دارد توقیف کنید ولی اگر ندارد المفلس فی امان الله.

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

به دزخواست اعسار اعتراض نمایید
اگراموالی داره به اجرا
معرفی کنید