مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

سلام خواستم بپرسم اگر بخوام اسم پسرمو که حدود دو ماهشه از محمد پارسا به پارسا تغییر بدم اولا آیا امکانش هست؟
دوما شناسنامش المثنی میشه؟

پاسخ ها :

حسن  جرفي

حسن جرفي :

سلام
اساسا تغییر اسم در شرایط خاصی امکان پذیر است . تغییر اسم باید از اسمی که معنای نا مناسب دارد به اسمی که معنای مناسبی داشته باشد امکان پذیر است اما حذف نام مقدس محمد مشکل ساز است ولی ا مکان حذف پارسا وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید