مشاوره حقوقی رایگان - تقسيم شدن پيش قسط مهريه به دو قسط

سلام خدمت شما، آقای وكيل همسرم محكوم به پرداخت ٨عدد سكه تمام بهار آزادی بابت پيش قسط مهريه شده بود. اجراي احكام به دليل قيمت رو به بالاي سكه پيش قسط را تعديل كرد به پرداخت دوتا پيش قسط چهارتايي. من چهارتاي اول رو گرفتم و ديروز پس از گذشت دوماه مهلت براي گرفتن چهارتا سكه دوم اقدام كردم متوجه شدم همسرم واريز نكرده، دادخواست نوشتم مبني بر حكم جلب كه قاضي اجراي احكام زير دادخواست من نوشت با احضار جلب شود.
بعد از احضار به همسرم دوباره مهلت ميدن براي تهيه سكه ها؟ آيا ممكنه جلب بشه و به زندان بيفته؟

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام
شاید نیاید و جلبش را به شما بدهند.
ولی اگر توافق شما نباشد قاضی اجرا نمی تواند رای را تعدیل کند مگر قاضی صادر کننده بتواند با دریافت دادخواست و تعیین وقت رسیدگی تعدیل کند و اجرا فقط باید اجرا کند.