مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی پارکینگ آپارتمان

سلام علیکم.
احتراما به استحضار میرساند، اینجانب ... که به موجب وکالت نامه بلاعزل شماره ... مورخ 21/12/1379 تنظیمی در دفترخانه 839 تهران، مالک سه دانگ مشاع از شش دانگ پلاک ثبتی فرعی ... از اصلی ...واقع در بخش 10 تهران می باشم.
ضمن مشارکت با شریک خود آقای.......... سند مالکیت پلاک فوق الذکر به نام نامبرده می باشد. با استناد قرارداد مشارکت در ساخت که در چهارچوب تعهدات انعکاس یافته در آن، مبادرت به ساخت و سپس تفکیک آپارتمان های احداثی نموده ایم. در نهایت به صدور صورت مجلس تفکیکی به شماره ... مورخ 18/6/99منجر گردیده است.
از آن جا که تخصیص منضمات ( پارکینگ ها) به واحدهای آپارتمانی، با توجه به این که سند مالکیت صادره در اراده و اختیار مالک می باشد و نامبرده (شریک) در هنگام ارسال مدارک به جهت صدور اسناد مالکیت تفکیکی واحد های آپارتمانی از دفترخانه مربوطه به اداره ثبت محل وقوع ملک فرم ( ماده 106 آیین نامه قانون ثبت) را مشخصا تایید و امضاء نموده است.
حال با توجه به اراده و امضاء ذیل فرم مربوطه توسط مشارالیه ها اختصاص پارکینگ ها به واحد های آپارتمانی که کاملا محرز و مشخص می باشد، مشارالیه بدون توجه به رعایت مفاد فرم مربوطه و اختصاص صورت گرفته توسط ایشان، مبادرت به افزون طلبی و زیاده خواهی در جابجایی پارکینگ ها نموده است. از آن جایی که برابر قاعده لاضرر و اصل 40 قانون اساسی مبنی بر منع سوء استفاده از حق در خصوص متنازع فیه که از الزامات امر حقوقی و قانونی در حفظ و رعایت حقوق و منافع و مصالح یکدیگر می باشد، خواهشمند است با توجه به مراتب فوق الاشاره، حقوق حق اینجانب را به رسمیت شناخته و موجبات جلوگیری از سوء استفاده مشارالیه را فراهم سازید.

سوال
1- برای پیگیری این دادخواست به شورای حل اختلاف مراجعه کنم یا به دادگستری؟
2-لطفا سلسله مراتب جهت پیگیری از کجا بایستی شروع کنم، رو راهنمایی بفرمایید.
و من ‌الّله توفیق.