مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وقوع عقد بیع

با سلام. دو دانگ کامیونی را در سال 93 از شخصی خریداری نموده و پس از گذشت چندین سال، شخص فروشنده اعلام مینماید که خودرو به دلیل حمل مواد مخدر توسط راننده توقیف میباشد و نسبت به تنظیم سند امتناع می نماید. پس از استعلام مشخص میگردد که پلاک خودرو به نام شخص دیگری می باشد و خریدار فقط قولنامه با فروشنده را دارد و نه خودرو در ید اوست و نه مدارک خودرو و نه ایادی قبل. آیا با تقدیم دادخواست اثبات وقوع بیع و تنظیم سند قابلیت گرفتن رای را دارد؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

نیازی به به اثبات بیع نیست صرفا الزام به تنظیم سند باد دست داشتن قولنامه های ایادی قبلی علیه تمام فذوشندگاه‌وصاحب سند وتحویل مبیع