مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام
همسر من 2 سال پیش فوت نموده اند که مهریه ایشان 87 سکه تمام بهار آزادی و قرار بر این بود ماهی یک سکه بابت مهریه اشان به خانواده ی ایشان پرداخت نمایم که آن زمان سکه یک میلیون تومان بود و من ماهی 2500000 تومان حقوق دریافت نموده که خالص دریافتی 900 هزار تومان بوده است الان که سکه 4 میلیون تومان شده است تکلیف من که قرار بوده ماهی یک سکه بدهم چیست
تقاضای اعسار هم داده ام ولی رد شده است و می گویند یه بار بیشتر حق تقسیط ندارم
با تشکر

پاسخ ها :

اصغر  بهمن آبادي

جناب آقای اصغر بهمن آبادي :

دادخواست تعدیل(کاهش)اقساط مهریه به دادگاه داده شود .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تماس بگیرید.یاالله