مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باسلام.. برای الزام به تمکین وسایل زندگی شامل چه چیزهایی میشود؟؟؟وسایل آشپزخونه هم باید آماده کنن...؟ تو شهر ما رسمه داماد جهاز بگیره و جهاز آشپزخونه باعروسه.. بنده خانوم می‌باشم و نمی‌خوام جهازمو ببرم خونش و جهازی که طبق سند برام گرفته ازش بگیرم ... ودوباره بره برای خودش خودش جهاز بگیره... من برم تمکین کنم. اینطوری میشه؟؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شرایط تمکین باید مهیا باشد یعنی شوهر مسکن اثاث البیت و خوراک وپوشاک فراهم کند وزن نیز باید از او تمکین کند

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام طبق قانون تهیه مسکن اثاث البیت برعهده مرد است ونیاز نیست شما وسایل را تهیه کنید اما درمقابل شما هم ملزم به تمکین عام وخاص هستید