مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل پیش قسط مهریه

با سلام پیش قسط مهریه ام بیست تا سکه بوده و طلاق از طرف مرد بوده حالا اگر بخواد برای پیش قسط تعدیل بزنه ایا هزینه داره براشون و ایا به من هم فرصت میدن دفاع کنم ؟

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام حدود صد هزار تومان هزینه دارد و جلسه گذاشته می شود و می توانید دفاع کنید و نهایت به رای اعتراض کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام همسرسابقتان میتواند با توجه به افزایش قیمت سکه دادخواست تعدیل بدهند و شما هم دعوت میشوید ، در مقابل اگر شما هم مالی بعد از صدور حکم تعدیل شاسایی کنید که متعلق به همسرتان باشد میتوانید توقیف و از محل ان تحصیل کنید