مشاوره حقوقی رایگان - تخریب عمدی و تهدید و توهین

من شاکی شخصی بودم که گازوییل ریخته بود رو نخیلات من ، همچنین مرا تهدید و توهین کرده بود ، شکایت کردم با شاهد و صورتجلسه پاسگاه انتظامی با تاییدیه کارشناسی ولی در عین ناباوری پرونده اینجانب رد شده و رای عدم صلاحیت خورده ، اعتراض هم کردم اونم رد شده ، چیکار کنم، پرونده در دادگاه انقلاب اسلامی شهرستان رودان از استان هرمزگان

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
قرار عدم صلاحیت قطعی است و پرونده به مرجع صالح جهت اتخاذ تصمیم اعاده میگردد