مشاوره حقوقی رایگان - گرفت خسارت یا فسخ قرارداد

سلام من سه ماه پیش از یکى از نمایشگاه‌های شهرستان خودم که همسایه هم هستیم یک سمند اى اف خریدم فروشنده با حضور 3 شاهد اقرار کردن خودرو تازه تعمیر میباشد هیچ مشکل از این نظر ندارد. و من هم بخاطر شغلم وقت آنچنان براى تحقیق نداشتم و الان بعد از سه ماه تعویض پلاک ماشين در پارکینگ خانه خوابیده و حدود 220 کیلومتر حرکت کرده و ماشین موتورش قفل کرد و ما بعد از بردن پیش مکانیک متوجه‌ شدیم ماشین موتورش باز شده و در اصطلاح سنبل کارى شده و الان درغشى که فروشنده در معامله داشته موتور در اصطلاح سوخته و هزینه خیلى زیادى داره و مکانیکى که ماشین رو براى فروشنده سنبل کرده حاضر شده بیاد دادگاه گواه بده اما بنده با این دلایل میتونم شکایت کنم و به نتیجه برسم ؟

پاسخ ها :

آیدا نظری

آیدا نظری :

سلام میتوانید شکایت کنید اگه خواستین با شماره 09307662008 تماس بگیرین

محمد آشتیانی

محمد آشتیانی :

شکایت فسخ بعلت خیار عیب

زينب  اران

زينب اران :

استان :

سلام لطفا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مبنی بر معیوب بودن و سنبل کاری انجام بدید و با استشهادیه و تامین دلیل اقدام به فسخ معامله کنید یا مابه تفاوت دریافت کنید