مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهمت به همسر و دختر

سلام وقت بخیر
پدر بنده به مادرم و خانواده اش فحاشی کرده و همین طور به خودم ویس ان رو دارم و همون روز به دایی و همسر دایی من هم فحاشی کرده چطور میتوانم پدرم رو محکوم کنم همینطور ایشان زیر بار پرداخت نفقه همسر و فرزند نمی رود میتوان بابت این موارد به دلیل عسر و سختی درخواست جدا زندگی کردن یا طلاق را از طرف خانوم داد

پاسخ ها :

سعيده  مددي

سرکار خانم سعيده مددي :

سلام و عرض ادب،
طلاق از سوج زوجه نیازمند ارائه دلایل مهم مبنی بر طلاق است که ضرب و شتم زوجه و توهین و اهانت که نشانگر سو رفتار زوجه است،خود دلیلی بر طلاق است که البته باید در داذگاه به اثبات رسیده و حکم صادر شود ..از طرفی عدم پرداخت نفقه هم پس از اثبات در دادگاه از دلایل طلاق محسوب می شود.
موفق باشید