مشاوره حقوقی رایگان - اقرار نامه پارکینگ

سلام. آپارتمانی 10 سال پیش خریداری کرده ام. در سند تک برگ، پارکینگ قید شده است. من در زمان انتقال سند طی اقرار نامه محضری، حق استفاده از اون رو از خودم سلب کردم.
اون شخص هم با همون اقرارنامه پارکینگ را فروخته به کس دیگری که استفاده تولیدی میکنه.
آیا من میتونم با داشتن سند، پارکینگ رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام.به نظر میرسه اقرارنامه قابل ابطال باشه. چون مالکیت رو انتقال ندادید و همچنان ملک در مالکیت شماست.سوالات دیگه ای هم مطرح هست آیا پارکینگ مشاع هست یا اختصاصی ؟ و ......
سوالتون به مشاوره دقیق و حضوری یا تلفنی احتیاج داره