مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو معیوب

با سلام. بنده در تاریخ 99/08/09 یک ماشین پراید 131 مدل 92 از شخصی خریداری نمودم که فروشنده خودرو را به شرط رنگ دو گلگیر عقب، درب و گلگیر جلو سمت راننده در قولنامه ذکر کرد.
اکنون خودرو مشکل روغن سوزی داشته و مبلغ 6 میلیون تومان هزینه تعمیر موتور نموده ام و هنگام باز کردن موتور ماشین متوجه شکستگی عمیق شاسی ماشین سمت شاگرد شدم.
با توجه به این که مبلغ کل خودرو را به فروشنده پرداخت نموده ام و سند خودرو دو روز پیش به صورت وکالت تام به نام من شده.
آیا با این شرایط قادر به فسخ معامله می باشم؟ از چه طریقی میتوانم اقدام کنم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید ولی امریست تخصصی وکیل بگیرید بهتره