مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج بودن

شخصی در امریکاست میخواهد به ایران سفر کند چگونه میشود دانست که ایشان ممنوع الخروج نیست؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

به طور معمول فرد به دفتر کنسولی سفارتخانه ایران رجوع می کند. یا این که به یک وکیل وکالت می دهد یا به یک شخص غیروکیل وکالت کاری می دهد که برایش در ایران استعلام کند. بهتر است از دفتر سفارت سوئیس در آمریکا که حافظ منافع ایران است کسب تکلیف کند.