مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

سلام من پسری 21 ساله هستم هم کارت معافیت کفالت دارم و هم پاسپورت معتبر (بعد صدور کارت) گرفتم امروز متوجه شدم بخاطر وامی که پدرم با کارت من گرفته، 14 میلیون بدهی معوقه به بانک ملی دارم، آیا این مسأله موجب ممنوع الخروجی من میشود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که پرداخت نشود بله این احتمال وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت شما بدهی بانکی دارید ، و تا زمانی که بدهی های خود را تسویه کنید ، بدهکار بانکی محسوب می شوید و اگر مورد نظر اقدامی انجام داده باشد ، موجب ممنوع الخروجی شما خواهد شد .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حسب مورد و بسته به وام و تسهيلات اعطايي و تضامين ممنوع الخروجي باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً مبلغ پایین ممنوع‌الخروج نمی شود اما مکلف به پرداخت هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
مگر اینکه بانک طرح دعوا کرده باشد و درخواست ممنوع الخروجی شما را داده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر
بانک به ضامن مراجعه خواهد کرد و

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صرف بدهی خیر‌.البته درصورتی ک بانک پیگیری قضایی کنن میتونن پس ازگرفتن حکم ممنوع الخروج ویا ممنوع للخدمات نمایند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکانش وجود دارد از گذر نامه استعلام بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله، اگر شما به عنوان مدیون بانک ملی ایران باشید و بدهی شما به بانک ملی ایران به میزان معینی برسد، ممکن است به دلیل ممنوعیت خروج از کشور شما از قطعیت خدمت سربازی و همچنین اخذ ویزای خروج از کشور محروم شوید. این ممنوعیت خروج از کشور به دلیل بدهی به بانک ملی ایران برای تمامی افراد، از جمله پاسپورت داران و کارت معافیت داران نیز لازم است.

با این حال، پیشنهاد می‌شود که با مراجعه به بانک ملی ایران و پرداخت بدهی خود، از این ممنوعیت خروج از کشور جلوگیری کنید. همچنین، می‌توانید با مراجعه به دادگاه و ارائه مدارک و مستندات لازم، درخواست لغو ممنوعیت خروج از کشور خود را نیز ثبت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام معمولا ممنون الخروج نمی‌کنند بخاطر وام مبلغ پایین برآب اطمینان بیشتر از طریق اپلیکیشن پلیس من استعلام کنید