مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام وقت بخیر من از شخصی 40میلیون سفته بدون تاریخ و 200میلیون سفته با تاریخ 11/1401 دارم، میخاستم ببینم میتونم شخص رو ممنوع الخروج کنم تا مبدا از ایران بره؟ و اینکه برای اجرا گذاشتن سفته از چه طریق باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله .بدوا واخواست دهید سپس دادخواست مطالبه وجه سفته دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی می توانید درخواست ممنوع الخروجی بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مطالبه مبالغ سفته را دادخواست تقدیم نماید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اول دادخواست مطالبه وجه سفته رو بدید.
بعد از صدور رای به نفع شما اگر طرف مقابل وجه سفته رو پرداخت نکنه، امکان ممنوع الخروج کردنش هست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سفته هارا واخواست کنید و سپس مطالبه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا سفته را واخواست کنید بعد وجه آنرا از طریق دفتر خدمات قضایی مطالبه کنیدبعد از حکم قطعی امکان‌ممنوع الخروجی وی هست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه سفته دهید در مورد ممنوع الخروجی قاضی تحت شرایطی تصمیم میگیرد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به حکم قطعی محکومیت دارد از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از گرفتن رای قطعی می توانید وی را ممنوع الخروج کنید یا دستور موقت بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

میتوانید سفته را واخواست و از طریق مرجع حقوقی مطالبه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به واخواست سفته ها اقدام و از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه مطرح نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورتی که سررسید آن رسیده وخواست عدم پرداخت میتوانید اقدامات قانونی را انجام داد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه وجه سفته تقدیم نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید