مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باسلام
بنده در دوران عقد هستم اما تمکین خاص صورت گرفته، یه سال نفقه دریافت کردم.. تموم شد. دوباره دادخواست نفقه دادم همسرم دعوی تقابل تمکین داده اظهارنامه پارسال فرستاد جواب ندادم چون بدست خودم نرسیده کسی دیگه امضا کرده ..1آیامیتونه عدم تمکین منو ثابت کنه؟؟ بنده حاضرم تمکین کنم ... و درمراسم خاستگاری توافق نامه ای بین همسرم و خانواده ها امضا شده که مراسم برگزار کنه 2-آیا قاضی بنده رو الزام به تمکین می‌کنه بدون مراسم عروسی یا باید برگزار شه؟؟؟ درضمن تا حالا دنبالم نیومدن... اما تو اظهارنامه شون نوشتن بارها به شما مراجعه کردیم و شما مانع برگزاری عروسی شدین.. 3-میخام تو دادگاه بگم اظهارنامه به دستم نرسیده میشه
اینطوری بگم انکار کنم ‌‌... یا بگم بدستم رسیده ؟؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ابلاغ اگر قانونی هم بوده باشد باید ببینید که به دست چه کسی سپرده شده که اگر از اعضای خانواده باشد صحیح است،برگزاری مراسم عروسی الزامی نیست صرف عقد نکاح کافی است،

پرسشگر :

ممنون ازپاسختون
ابلاغ به دست همسایه رسیده به خونوادم نرسیده...ابلاغ دیدم خودم عمداجواب ندادم... میخام تودادگاه بگم بدستم نرسیده اینطوری میشه؟؟؟
یعنی قاضی همینطوری الزام به تمکین میده؟؟؟آخه ما،دوران عقدیم باهم زندگی مشترکی نداشتیم...

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باتوجه به اینکه شما ازشوهرتون تمکین داشتید ودیگر باکره نیستید مکلفیدکه ازشوهرتمکین کنید یعنی باید به خانه شوهربروید واز وی تمکین کنید والا از نفقه محروم میشوید ارسال اظهارنامه مقدمه درخواست تمکین است واگر به منزل شوهرنرویدوبدون عذرموجه تمکین نکنید محکوم میشوید وازنفقه نیز محروم میشوید