مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور سیکلت

با سلام. من هنگام رانندگی در لاین سوم و عبور از کنار موتور سوار و انحراف موتور سوار و برخورد آن با سمت شاگرد من، دچار تصادف شدم. موتور 3 ترکه بود که پشت سر من به زمین خوردن. تماسی که با راهنمایی و رانندگی کردیم و جهت برخورد کارشناس نظر 100 در 100 مقصر موتور رو تشخیص داد. به توصیه کارشناس محل را ترک کردیم. بعد 2 هفته موتور سوار شکایت کرده که من زدم و متواری شدم. کلانتری میگه باید ماشین بره پارکینگ برای کروکی و طرف میگه روز حادثه کتفش شکسته. من باید چی کار کنم و چه اتفاقی میوفته؟

پاسخ ها :

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام شما برای دفاع میتونید به نظریه کارشناس استناد کنید و اگر نظریه کارشناس وجود نداره میتونید تقاضای کروکی فرضی کنید که مشخص بشه حادثه به چه نحوی صورت گرفته و آیا آسیب وارده به کتف متهم در اثرتخلف شما بوده یا خیر و اینکه چرا بعد ازدو هفته شکایت کرده عجیبه و شک بر انگیز ..
درصورت راهنمایی بیشتر میتونید با پرداخت حق مشاوره با تلفن 09155189801 تماس حاصل فرمایید