مشاوره حقوقی رایگان - لیست جهیزیه

با سلام.
نامزد بودیم و رفتم خونمون آوردن لیست جهیزیه دادن. دیدیم حلقه نامزدی 2 عدد 5 گرمی، انگشتر برای سالگردمون گرفته بودم، سری طلا ها که برای عروسی گرفته بودم، النگو که برا عیدی و شب یلدا گرفته بودم و دستبند که برای تولدش، گرفته بودم رو در لیست جهیزیه نوشتن. ما هم امضا نکردیم. میشه راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

زهرا سبزی

زهرا سبزی :

اگر چیزی رو امضا نکرده باشید برای شما تعهد آور نیست.
لیست جهیزیه معرف اموالی هست که در مالکیت خانم میباشد و با امضای لیست مالکیت خانم را قبول کردید

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

اینا های جز هدایاست که اصلا نباید جز جهیزیه آورده شود مگر اینکه شما در عرف محل رسمی داشته باشید ترجیحا اصلا همچین چیزی را امضا نفرمایید زیرا برای شما ایجاد مسئولیت می کند