مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین با موتور و توافق به ترک صحنه و درخواست خسارت

با سلام
یک موتور از سمت چپ بین جدول و ماشین موقع دور زدن با من تصادف کرد و خسارتی به وسیله ها وارد نشد و توافق کردیم که مشکل نیست همه سالم هستیم و رفتیم اما راکب موتور بعد از دو روز با من تماس گرفت و گفت من پام درد میکرد و شما باید هزینه پزشکی که برای بررسی رفتم را پرداخت کنید.
در صورتی که نه افسر آمد و نه مقصر مشخص شد.
آیا من باید این مبلغ را پرداخت کنم و اینکه آیا اگر این مبلغ را از روی حسن نیت پرداخت کنم برای من مشکل حقوقی پیش خواهد آمد؟
با تشکر

پاسخ ها :

هزینه درمان تصادف خسارت تصادف تصادف