مشاوره حقوقی رایگان - تعویض موتور خودرو خودم با چندمدل بالاتر

سلام وقتتون بخیر. من مدرک حسابداری دارمو 9سال در یک کارخونه کار حسابداری میکردم تا تقریبا 3سال گذشته بخاطر درایت و مسئولیت پذیری و تدبیرات عالمانه جناب رییس جمهور و هییت دولتشون، شرایط اقتصادی کارخونه اروم اروم سیر نزولی و بلاخره ورشکستگی رو طی کرد و تعطیل شد. که بعد از تعطیلی کارخونه مجبور شدم یه ماشین بخرم و باهاش مسافرکشی کنم منم یدونه پراید مدل 85 خریدم. یکماه اول که ماشینو گرفتم متوجه شدم که چه کلاهی سرم رفته و ماشینو انگار با چسب سرهم کرده بودن که بفروشن فقط و 2رروز نگذشت متوجه شدم سرسیلندر نیم سوز بوده و کارشناسه چون اشنای بنگاهیا بود چیزی نگفت و گفت سالمه. خلاصه همه سیمکشی ماشینو قسمتهای برقی و کل موتورو تعمیر کردم اما تعمیرکاره گفت که سیلندرت تراش اخره و دوبارم قبلا تراش خورده و بار بعد باید سر سیلندرتو عوض کن. حالا بعد کمتر از 3سال که خدایی کل ایرانو باهاش مسافرکشی کردمو خرج خودمو خونوادمو دراوردو یبارم بجز برا موارد مصرفی تعمیرگاه نبردمش، به روغن سوزی افتاده. از طرفی چون باید تقریبا 5 تومن برا تعمیر موتور کلی خرج کنم تحقیق کردم دیدم موتور پراید صبا و پراید 131 و 132 و یورو 4 قیمتش 8میلیون تومنه. با این تفاوت که اگه موتور ماشینو کامل عوض کنم خیالم راحتتره که دیرتر به خرج میفته از طرفی با این وضع بازار ما که پول نداریم ماشین بهتر بخریم. حالا ممکنه بتونم موتور پراید 99 و 98 و اینارو بندازم رو ماشینم. البته از لحاظ مکانیکی تفاوتهای خیلی جزیی موتور پراید 85 با یورو 4 داره که خیلی راحت مکانیک حرفه ای درستش میکنه. حالا میخام بدونم باید چیکار کنمو چه مراحلی رو برای تعویض موتور ماشینم بگذرونم. ایا اول باید به راهنمایی رانندگی یا هر ارگان دیگه ای درخواست کتبی بدم یا خیر؟ ایا فقط باید موتور مدل صبا یعنی مدل پایینی بندازم یا میتونم موتور یورو 4 بندازم. با این وصف که ‌هردوتا موتور مزایده و فقط یورو 4 مدل بالاتره و مزایای جزیی داره به نسبت موتور صبا.
ممنونم یا علی

پاسخ ها :

تعویض موتور خودرو موتور خودرو خودرو