مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف فرایند زندگی برای زوج

بنام خدا. همسرم در دوران عقد از حق حبس استفاده کرده است. با مسدود کردن شماره حساب هایش، این حقیر مرتب نفقه ماهانه اش را به حساب دادگستری واریز می نمایم. ( پرونده تامین دلیل به دستور مقام قضائی ) و با تقدیم اظهارنامه به ایشان اعلام کردم که نفقه شما به حساب دادگستری واریز می شود ، جهت دریافت نفقه حال هر ماه اقدام کنید. اما متاسفانه زوجه جهت برداشت نفقه تاکنون اقدامی نکرده است.
و تا پایان دریافت کامل مهریه و خروج ایشان از حبس وظایف زناشویی 50 سال طول می کشد. لذا با اوصاف فوق استدعا دارم به دو سوال زیر پاسخی قانونمند مرحمت فرمائید.
سوال1: آیا چون زوجه نفقه خود را از حساب دادگستری برداشت نمی کند، می تواند
دادخواست عسر و حرج برای طلاق مطرح نماید، یا شکایت ترک انفاق کند؟؟؟
سوال2: آیا زوج باید 50سال برای ارضای نیاز های خود صبر کند، یا دادخواست مجوز ازدواج مجدد تقدیم کند؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از قسمت مربوط در سايت با صرف هزينه وكيل بخواهيد