مشاوره حقوقی رایگان - جعل دسته چک و امضا

باسلام .بنده یه خانم 33 هستم که بخاطرات مشکلات همسرم چک های برگشتی که داشت و اینکه هیچ بانکی قبول نمیکرد دوباره به این ایشون دسته چک بدن . مجبور شدم به اسم خودم چک بگیرم .چندسالی این رویه پیش رفت تا ایشون امضای بنده رو جعل کردن و خودشون شخصا به بانک رفتن به نام بنده تقاضای دسته چک کردن و جالب اینجاست که بی مسولیتی بانک یا کارمندهاش بکنار واقعن اگه همه چیز هوشمنده در تمامی بانک ها چطور ایشون تونستن چک بگیرن به نام من و بنده رو با کشیدن چک بی محل تهدید هم میکنن لطفا رسیدگی راهنماییم کنید ایا ممکن کارمند بانکم مقصر باشه ...باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جعل واستفاده ازسندمجعول دوجرم است ازشوهرتان شکایت کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرادعای شما درست باشدازکارمندبانک هم میتوانیدشکایت نمایید