مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه و نفقه

سلام من بعد از 2 سال زندگی فهمیدم شوهرم عرضه زندگی نداره با دخالت های پدر مادرش روز به روز بدتر میشد و منو میزد اما با خونوادش با هم زندگی میکنیم مستقل نیستیم و توان نگه داشتن منو نداره درخواست مهریه دادم ولی توانشو نداره الان 3 ماهه نمیاد سراغم بعد سه ماه درخواست نفقه میدم اون منو نمیخاد و بهم خیانت کرده و من ازش مدرک دارم که با زنه دیگه میحرفه و صدا و ضبط دارم میخواستم بپرسم میتونه کمکم کنه تو طلاق و تک پسره و پدرش اموال داره حالا میخواستم بپرسم پدرش وظیفه در قباله این داره که برا تک پسرش مهریه و نفقه اشو پرداخت کنه در حالی که پسر نه خونه داره نه ماشین نه کار ولی کارگری میکنه و درآمدش جیبه باباشه عرضه هیچ کاریو نداره

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

سلام
مهریه و نفقه بر دوش شخص زوج قرار داره مگر اینکه پدرشان در اینخصوص تعهدی داده باشند و در خصوص طلاق نیز باید مدارک دال بر خیانت و همین طور مراجعه به پزشکی قانونی رو به جهت عسر و حرج به دادگاه ارائه بدید امیدوارم بتونه در پروسه طلاق کمک کنه