مشاوره حقوقی رایگان - خیانت شوهر

با سلام و وقت بخیر
من 7 ساله ازدواج کردم تازه متوجه شدم شوهرم با یه خانمی که بچه هم داره در ارتباطه ارتباط مجازی و در مورد سکس و .. حرفای عشقولانه صحبت کردند و عکس از جاهای خصوصیش خانم واسه شوهر بی لیاقت من فرستاده، من با این مستندات میتونم درخواست طلاق بدم یا چیکار باید کنم؟

پاسخ ها :

سعيد  پيروزي

جناب آقای سعيد پيروزي :

سلام
بهتر است اول شکایت کیفری علیه طرفین مطرح کنید. و برای نفقه و مهریه جداگانه اقدام کنید. و پس از اثبات ادعا نسبت به طلاق اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا مهریه خود را اجرا بگذارید و سپس تحت عنوان رابطه نامشروع و سکس چت شکایت کنید . الان هنوز وقت طلاق نیست باید ابتدا از حربه مالی حقوق خود را بدست اورید تا توافق به طلاق انجامد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تحت عنوان رابطه نامشروع محکوم شوند ممکن است هرچند اختلاف رویه وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌بایست ابتدا موضوع را در دادگاه کیفری اثبات نمایید صرف ادعا کفایت نمی‌کند می‌بایست اثبات شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اول شکایت کنید بابت رابطه نامشروع بعد دادخواست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول باید شکایت کنید بعد از صدور حکم دادگاه کیفری می توانید طلاق بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با این مستندات خیر ابتدا ضرورت دارد طرح شکایت رابطه نامشروع نمایید با توجه به مستندات فوق و پس از اثبات به دلیل عسر و حرج دادخواست طلاق اقامه نمایید