مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر

سلام برادر من بیمه عمر پاسارگاد داشتن که چون مجرد بودن و قید شده بود بعد از فوت به مادرم تعلق بگیره ولی بیمه مرکزی خسارت تایید نکردن علتش زدن که به دلیل اعتیاد خسارت تعلق نمیگیره . ولی درصورتی که اعتیادشون مال چند سال قبل بوده . میخواستم راهنمایی کنیم چکار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

جوابدهی به سوال شمانیاز به مطالعه مفاد بیمه نامه عمر دارد.در صورت تمایل تماس بگیرید.