مشاوره حقوقی رایگان - دادن اسم اشتباهی تو زندان

چند سال پیش من تو این شرکتهای هرمی بودم حدود یه سال اونجا بودم که مامورین گرفتنمون هممونو دادن زندان بعد من اسم اشتباهی دادم چند ماه زندان بودم که با آشنا بازی و وکیل و ضمانت آزاد شدم اماالان ضامنم میگه که جلو حسابمو بستن خلاصه امروز رفتیم دادگاه گفتن هم جریمه داری هم زندانی باید اول جریمه بدی بعد بری زندان تا روال قانونی طی کنه تا آزاد بشی چون جریمه پراداخت کردی احتمالا زیاد زندان نمیمانی بعدش من شاغلم نمیتونم کارمو ول کنم از این ورم تو زندان اسم اشتباهی دادم حالا این اسم اشتباهی دادن قضیش چیه برام بد میشه

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

جعل اسم و عنوان جرم است و باید به شدت مراقب باشید

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

با سلام سو نیت در جرایم کیفری عنصر معنوی جرم محسوب میگردد اگر قاضی محترم احراز نماید که نام شما اسمی بوده که به ان مشهور بوده اید یا وضعیت خاص تاهل و شغل و...را توجیه نمایید جای امیدواریست والا جعل عناوین و فریب مرجع قضایی محسوب میگردد وکیل زبردست بگیرید.