مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ عقد قرارداد برای اجاره آپارتمان

سلام. ما تاریخ قرارداد خونه ای که ساکن اش هستیم نزدیک هست از صاحبخانه چندین بار پیگیری کردیم که چه مبلغی در نظر دارد برای سال جدید، ولی ایشون هنوز جوابی ندادند ما هم شرایط خودمون و مبلغی که میتونیم پرداخت کنیم را گفتیم. ولی هنوز جوابی ندادن. میخواستم ببینم ایشون میتونن تاریخ قرارداد که رسید یک مبلغی که در توان ما نیست را بگن و ما نتونیم پرداخت کنیم و ایشون بگن امروز فردا بلند بشید؟ یا قانونی هست که بعد از اینکه یک سوم پوله ما را دادند ما تا یک ماه مهلت داریم دنبال خونه بگردیم و بعد جا به جا بشیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با بنگاه هماهنگ کنید بهش زنگ بزند اگر نیامد ، اظهار نامه رسمی براش بفرستید از طریق دفتر الکترونیک