مشاوره حقوقی رایگان - سفته

فردی در بانک 10 میلیون وام گرفته است بنده ضمانت ایشان هستم فرد مذکور فقط یک خانه دارد من از ایشان یک سفته 10 میلیونی که فقط دارای امضا و اثر انگشت است گرفته ام سر رسید وامش رسیده چون سالانه بوده است ولی پرداخت نمیکند میگوید ندارما یا میتوانم روی سفته ایشان اقدام کنم از طرفی یک خودرو داشت که توسط قولنامه به من فروخت البته صوری بابت ضمانت وامش سند پهلو من است الان ماشین را فروخته است چگونه میتوانم در مورد خودرو اقدام کنم من فقط قولنامه بنگاه و سند ماشین را دارم نمیدانم ماشین را کجا فروخته است هیچ مدرکی دال بر دادن خودرو به ایشان ندارم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر سند پیش شماست.چگونه خودرو را فروخته.شما مس توانید روی سفته اقدام واگر سند خودرو انتفال نداده شده است،خودرو را توقیف نمایید.یاالله