مشاوره حقوقی رایگان - دانستن حق و حقوقم

با درود و عرض خسته نباشید، سه ساله ازدواج کردم، یکسالیست زندگی مشترکمون به خاطر هیچ واقعا هیچ به مخاطره افتاده البته گفتم هیچ چون واقعا جدی نیستن دلائل اما به ظاهر هست، یکی اینکه بسیار شکاک و لجبازه و دیگه اینکه اگه بهش گفتم چرا غذا شوره فورا خواهرات پرت کردن، بخاطر اینکه شاید کمی از شکش برطرف بشه گاها گوشی که دوخطه هم هست جامیزارم و میرم سرکار با اینکه بدلیل عملیاتی بودن شغلم نیاز مبرم به گوشی میشود، محل کار، از روز اولم گفتم اجازه داری هم تلفن و هم اس ام اس را جواب و بخونی چه خونه باشم یا نباشم، بار اول سرکاربودم که مسیج داد دارم میرم شهرمون فقط خواستم بدونی بعد یک ماه انگار که اتفاقی نیوفتاده رفتم و با اکراه اوردمش بیست روز پیش داشتم میرفتم سرکار گفت که یکساعت دیگه میرم خونه بابام، یعنی صرفا خبر داد اجازه نگرفت تا الان هم برنگشته تکلیف چیست، باسپاس فراوان از زحمات کارشناسان محترم.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
میتوانید طرح دعوای الزام به تمکین را به طرفیت زوجه مطرح کنید .

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام از حیث شناخت مشکل شما وهمسرتان بهتر است با یک مشاور خانواده مشورت کنید ، وبهتر است اخرین راهکار مراجعه به دادگستری باشد ، اما اگر این ترک کردن ها ادامه داشته باشد میتوانید حکم الزام به تمکین زوجه را از دادگاه بگیرید ، اگر تمکین نکرد حق نفقه زوجه ساقط میشود ، و شما میتوانید اجازه ازدواج مجدد از دادگاه هم بگیرید